Community Partnership Group – Meeting 3

Tuesday 7th February 2023, 6pm - 8pm Ebury Edge Community Space & Microsoft Teams

In Attendance:

Tom McGregor	Independent
Louis Blair (LB)	Communities First
James Staton (JS)	WCC
Head of Regeneration	WCC
Head of Stakeholder Management	WCC
Senior Programme Manger	WCC
Relocations Manager	WCC
Programme Manager – Regen & Dev	WCC
Senior Engagement Coordinator	WCC
Project Director	BYUK
Resident Liaison Officer	BYUK
	Louis Blair (LB) James Staton (JS) Head of Regeneration Head of Stakeholder Management Senior Programme Manger Relocations Manager Programme Manager – Regen & Dev Senior Engagement Coordinator Project Director

Agenda:

1.	6:05pm	Welcome and Introductions [5mins]	TM
2.	6:10pm	CFG Standing Items: [10mins] a. Action List Review b. Matters Arising c. Rumour Buster d. Estate Matters	All
3.	6:20pm	BYUK Phase 1 Update [15mins]	PD/KR
4.	6:35pm	Project Update [15mins] • Estate Occupancy • Preparing for Phase 2	GM
5.	6:50pm	Ebury Call-in [10mins]	MC
6.	7:00pm	Break	All
7.	7:10pm	Ballot Update [20mins]	NR
8.	7:30pm	Returning Tenants for Phase 1 – Process [20mins]	AR
9.	7:50pm	Any Other Business In person meetings going forward	All
10.	8:00pm	Date of next CFG meeting: Tuesday 7 th March 2023 (In person)	FYI