Community Partnership Group – Meeting 2

Tuesday 10th January 2023

6pm – 7.30pm

Ebury Edge Community Hall

| Time | Item | Lead |
|-------------------|--|----------|
| 6pm-6.05pm | Welcomes (5 mins) | TM |
| 6.05pm- 6.20pm | General Project update (15 mins) | MS/EM/GM |
| 6.20pm- 6.35pm | Phase 2 consultation, Ebury Ballot and Ebury Local Lettings Plan (15 mins) | EMS |
| 6.35pm- 6.45pm | Returning residents pre-allocations (10 mins) | RH |
| 6.45pm- 6.55pm | Action review list / Rumour buster (10 mins) | EMS /all |
| 6.55pm- 7.05pm | Bouygues UK update (10 mins) | PD/GR/KR |
| 7.05pm- 7.10pm | AOB (5 mins) | All |
| | End of meeting | |

Date of next meeting: Tuesday 10th January 2023

Community Partnership Group – Meeting 1

Tuesday 6th December 2022

<mark>6.45pm – 8.40pm</mark>

Ebury Edge Community Hall

| Time | Item | Lead |
|---------------|---------------------------------------|----------|
| 6.45pm-7pm | Tea Break | |
| 7pm-7.10pm | New members welcome and introductions | All |
| 7.10pm-7.20pm | Action review list / Rumour buster | EMS /all |
| 7.20pm-7.35pm | BYUK project update | PD/GR |
| 7.35pm-7.40pm | AOB | All |
| 7.40pm-8.40pm | Christmas refreshments | |

Date of next meeting: Tuesday 10th January 2023