Ebury Bridge Community Partnership Group

Tuesday 3rd of June 2025

Location: Ebury Edge Community Space (43 Ebury Bridge Rd, SW1W 8DX)

Item	Agenda Items		Time	Head of Item
1.	Welcome and Introductions		6:00pm-6:05pm – (5min)	LB
2.	•	Rumour Buster	6:05pm-6:15pm	LB/LH/EI
	•	CPG Action Tracker	– (10min)	
3.	JF Hunt		6:15pm-6:35pm	LH/BA/RV
	•	Bucknill House Demolition Progress	– (20min)	
4.	McLaren		6:35pm-6:55pm	ZC/MN
	Progress Update Slides:		– (20min)	
	•	Design Progress		
	•	Social Value & Community Charter		
5.	Westminster Regeneration and		6:55pm-7:25pm	BA/LH/EI
	Development/Housing Team		(30 min)	
	•	Retail Strategy		
	•	Sales Agent Update		
	•	Phase 1 & 2 updates (NMA and delivery route)		
6.	CPG Engagement in the Estate Management		7:25-7:45pm –	GL/KD/AT
	•	Retendering of Estate Management Service	(20min)	/MM/SS
		Update		
	•	Staffing Updates – Rendall and Rittner,		
		Westminster Council Corporate Property and		
		Housing		
	•	Security		
	•	Complaints and responses		
	•	Contracts and Maintenance		
_	•	Concerns/Feedback Raising		1.5 (1 · · · · · · ·
7.	AOB		7:45pm-8:00pm	LB/LH/EI
	•	Community Chest Activities:Ebury E-book	– (15min)	
	•	Energy Garden – Summer Building Workshops		

Next CPG meeting – Tuesday 1st of July 2025, at Ebury Edge Community Space