Ebury Bridge Community Partnership Group

Tuesday 1st April 2025

Location: Ebury Edge Community Space (43 Ebury Bridge Rd, SW1W 8DX)

Ite m	Agenda Items	Time	Head of Item
1.	Welcome and Introductions	6:00pm-6:05pm – (5min)	LB
2.	Rumour Buster	6:05pm-6:15pm –	LB/LH/
	CPG Action Tracker	(10min)	El
3.	Westminster Team Update	6:15pm-6:40pm –	LH/BA/
	Phase One and Resident Move-Ir	ns (25min)	RV
	JF Hunt Update		
	 Monitoring Standards, Performar 	nce and	
	Feedback		
4.	McLaren Update / WCC	6:40pm-7:10pm –	ZC/AW/
	Scheme Presentation and overvi	iew of Phase 2 (30min)	MN
5.	CPG Engagement in the Estate Manage	7:10-7:40pm –	GL/KD/
	Presentation/Update	(30min)	AT/MM/
	Staffing Updates – Rendall and R	ittner,	SS
	Westminster Council Corporate	Property and	
	Housing		
	Security		
	 Complaints and responses 		
	Contracts and Maintenance		
	Concerns/Feedback Raising		
	Update from Corporate Property		
6.	AOB	7:40pm-8:00pm – (20min)	LB/LH/ El

Next CPG meeting – Tuesday 6th of May 2025, at Ebury Edge Community Space